CTC GSi-12


Varvtalsstyrd värmepump för berg-, sjö eller jordvärme. 2,5-12 kWCTC GSi-12 är vår nya varvtalsstyrda värmepump som anpassar sig automatiskt till husets effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing


Nya CTC GSi-12 är perfekt för normalvillan, med ett stort effektområde på 2,5–12 kW. Den inverterstyrda kompressorn med elektronisk expansionsventil ger en mycket hög årsvärmefaktor (SCOP 5,43) och därmed minimala driftskostnader. CTC GSi-12 har även utrustats med en högeffektiv varmvattenberedning som producerar upp till 300 liter varmvatten, vilket är bäst i klassen. En ny effektivare tankisolering ger dessutom minimala energiförluster.


CTC GSi-12 har en 4,3 tums pekskärm i färg med svensk text och tydliga symboler. Detta gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta information om driften. Kompressor och kylkomponenter är inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet. Detta ger ovanligt lågt ljud och gör den till den tystaste bergvärmepumpen vi någonsin utvecklat.


Tack vare Energyflex har du friheten att komplettera med solvärme, ansluta en befintlig vedanläggning eller en vattenmantlad kamin. CTC GSi-12 kan även kopplas för effektiv uppvärmning av din pool. För lägsta energianvändning och största besparing är CTC GSi-12 utrustad med A-klassade lågenergi-cirkulationspumpar på både brine- och värmesidan. Som


värmekälla används berg-, mark- eller sjövärme. Brinesystemet kan enkelt anslutas på höger-, vänster- eller baksidan. För enkel och smidig installation är värmepumpen moduluppbyggd för att enkelt kunna delas i två separata enheter.Teknisk specifikation (PDF)


Varierande pris beroende på förutsättningar.

Kontakta oss för mer information

För mer information besök gärna

 www.ctc.se

Fördelar


  • Sparar upp till 85%


  • Energiklass*A+++


  • Mest varmvatten i klassen


  • Mycket hög årsvärmefaktor SCOP 5,43


  • Mest effekt när det behövs


  • Inverterstyrd kompressor


  • Elektronisk expansionsventil


  • Kan styra två olika värmesystem


  • Mycket tystgående, 45,6 dB(A) (0/35 50rps)


  • Med CTC Connect styr du den med mobilen* Energiklass värme, i paket med inbyggd styrning

Framtidssäkert med CTC i 14 årTrygghetsförsäkring i 6 år.

När du köper en värmepump CTC EcoHeat 400,

CTC EcoPart 400 eller CTC EcoAir 400 ingår 6 års

trygghetsförsäkring som inkluderar Energibrunn,

kollektorinstallation berg/mark/sjö och varmvattenbredare.


Erbjudande om förlängning i 8 år.

Därefter kommer ni att erbjudas att förlänga tryggetsförsäkringen

mot en premie år från år tills dess att produkten är 14 år.

energiproffs.se © 2016